Dolgoznak az helyreállításon

2022.12.12. 09:45

Még mindig csak ideiglenes az áramellátás Háromhután

Illusztráció

Fotó: Natalya On

A szakemberek a megfeszített munka ellenére éjszaka sem sem tudták helyreállítani az elektromos hálózatot, így Háromhuta, Újhuta és Óhuta településrészeinek áramellátását nagyteljesítményű áramfejlesztők biztosítják – olvasható a település közösségi oldalán az önkormányzat közleménye. Középhután az ideiglenes áramellátást sem sikerült megoldani reggelig, ezen tovább dolgoznak a szakemberek. Mint korábban írtunk róla, Háromhuta áramellátása a vasárnap hajnali nagy szél okozta károk miatt már több, mint 24 órája megszűnt, a vezetékek a hétfő reggeli órákban is több helyen még a földön feküdtek. A mobiltelefon szolgáltatáshoz szükséges átjátszót egyelőre szintén nem sikerült árammal ellátni, így a szolgáltatás továbbra is szünetel – írták reggel.

A szomszédos Regécen is nagy károkat okozott a szél, több fa kidőlt a településen, de ott az áramszolgáltatás vasárnap este nyolc óra körül helyreállt – közölte kérdésünkre Bakos Ferenc polgármester. Az önkormányzat megkezdte a károk felszámolását – tette hozzá. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában