Örökbe fogadhatók

2022.12.29. 11:04

Gazdit keresnek a kutyusok

A Miskolci Állatsegítő Alapítvány árva lakóiból mutatunk be hármat.

Az állatbarátok a MÁSA karácsonyfája alatt ajándékozhatják meg a menhely árva állatait.

Fotó: Bujdos Tibor

Előzetes bejelentkezés után személyesen is meg lehet látogatni a kiszemelt kutyusokat – csipelve, oltva, féregtelenítve és bolhátlanítva, illetve ivartalanítással adják örökbe őket, amelynek költsége 18 ezer forint. Tájékoztatás mindennap 8 óra és 16.30 között kérhető a következő számon: 30/232-1890.
Kimberly körülbelül 8-9 éves ivartalanított nőstény. Putnok mellett egy több méter mély kútból kellett kiszedni 7 évvel ezelőtt, azóta a menhelyen él. Más kutyákkal nem kifejezetten barátságos, de nagyon embercentrikus és mozgékony kutyus.

Kimberly


Fruzsi 3 éves ivartalanított nőstény. 2020 óta él a menhelyen, Arnóton kóborolt előtte hetekig. A macskákat és a baromfit nem szereti, viszont más kutyával jól kijön.

Fruzsi


Füge fiatal, körülbelül 7 hónapos kan kutya. Őt is Arnóton találták. Még nincs ivartalanítva. Nagyon kedves, barátságos növendék kutyus, jelenleg is 3 társsal él a menhelyen.

Füge

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában