Koncert

2022.12.27. 15:00

Esti Kornél a Helynekemben

A 2006-ban, Mezőtúron alapított Esti Kornél zenekar eddig hat nagylemezt és egy újrahangszerelt dalokat tartalmazó, egyórás filmmel kiegészített válogatáslemezt jelentetett meg.

Teltházas budapesti koncertjeik mellett a vidéki klubok és a fesztiválok állandó fellépői, valamint több alkalommal álltak a MÜPA színpadain is. 2021-ben dupla Akvárium Nagy Hallos koncerttel ünnepelték 15 éves fennállásukat, 2022 tavaszán jelent meg hatodik, Nyitva hagytam című nagylemezük, amihez eddig három klip készült. A zenekar tagjai: Bodor Áron – ének, billentyű; Lázár Ágoston – dob, vokál; Lázár Domokos – gitár, ének; Horváth Kristóf – gitár; Pályi Ádám – basszusgitár; Veres Imre – gitár. A zenekar a miskolci Helynekemben zárja az évet december 29-én csütörtökön. Az őszi turné egésze a 'Nyitva hagytam' lemez bemutatásáról szólt, de mégis különleges lesz ez a miskolci állomás, melyen nem az őszi koncertprogram hangzik el, hanem az év végi budapesti koncert esszenciája - tudtuk meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában