Könyvbemutató

2022.12.08. 13:00

Egy versíró pedagógus Encsről

A napokban adtak ízelítőt Vargáné Czap Rita készülő kötetének verseiből.

HE

„Encsen sok tehetséges ember él, akikre büszke a város. Egyik ilyen jeles személyiség Vargáné Czap Rita, aki amellett hogy kiváló pedagógus, gyermekverseket is ír”, olvasható a város internetes oldalán. A közeljövőben jelenik meg negyedik kötete. Ennek a bemutatóját tartották a napokban az encsi művelődési központban. A kötet verseiből a Szent László Katolikus Általános Iskola 4. osztályos tanulói színvonalas műsorral örvendeztették meg a térség gyerekeit. A kiadást Encs önkormányzata és az Encsi Többcélú Kistérségi Társulás gyermekesély pályázatának támogatásával, valamint a Szólj, Gondolj, Tégy Jót Alapítvány hozzájárulásával sikerül kiadatni.

A programot Konyor Judit önkormányzati képviselő, kistérségi tanácsadó nyitotta meg. Ezt követően Vargáné Czap Rita, aki a Varga Rita művésznevet használja, beszélt pályafutásáról. Ezután a tanulók, akiket ő készített fel kollégáival,  versekből, dalokból, táncokból álló műsort mutattak be.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában