Jegesmedvék

2022.12.27. 11:00

Ajándékokkal vigadtak

Meglepetés érte a DVTK Jegesmedvék U8-as és U10-es csapatának tagjait.

A nagyok a jégen köszöntötték a kicsiket

Fotó: DVTK, Nagy Gabor Sandor

A népkerti jégcsarnokban tréningeztek a kicsik, amikor a Nagymacik karácsony alkalmából köszöntötték a klub fiataljait, akik egy évtized elteltével majd a helyükre léphetnek, és a közönség kedvenceivé válhatnak. Jól szórakoztak – Erste ligás csapatunk válogatott hátvédje, Szirányi Bence volt a fő szervező – mondta Marosi Tamás csapatmenedzser, majd hozzátette: 

– A 6-os számú mezt viselő bekkünknek a fia is a küzdőtéren volt, akárcsak Vas János, a szapporói hősként ismert kiválóságunk, a két korosztály kedvelt edzője. A hangsúly a játékon, a műfaj szeretetén, a családiasságon és a vidámságon volt. Mindenki nagyon jól szórakozott, a gyerekek pedig boldogok voltak, ráadásul aligha felejtik el, hogy egyesületünk sztárjaival tréningezhettek és szórakozhattak. A piros-fehérek vezetője azt is elmesélte, hogy a felnőttek mikuláskor is meglátogatták a diákokat, akkor Jesper-Juhani Ilvessuo finn nemzetiségű védőjük öltötte magára a jelmezt és osztotta ki a lurkók csomagjait.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában