Vasárnapi program

2022.11.29. 09:00

Mikulásfutás lesz, de nem versenyeznek

Az Edelényi Futók Egyesülete immár 5. alkalommal rendezi meg a VIZAMO Edelényi Mikulásfutást az Edelényi Kastélyszigetre.

A vasárnapi esemény ezúttal nem verseny, hanem egy vidám ismerkedős-beszélgetős közösségépítő rendezvény, ami a gyerekekről és az ünnepi hangulatról szól. Ezért megkérnek mindenkit, hogy lehetőségeikhez mérten segítsenek megtölteni ajándékokkal (gyümölcs, csokoládé, cukorka) a Mikulás zsákját, hogy legyen mit kiosztani a gyermekeknek. Kérik azt is, hogy aki csak teheti, öltözzön mikulásnak, vagy tegyen fel legalább egy mikulássapkát a hangulat kedvéért.

A program 16:45-kor kezdődik, lesz közös fáklyás kocogás, vagy séta a kastélyszigeten, kinek-kinek kedve szerint. 17:45-kor kezdődik Paprika Jancsi mikulása címmel Az Aranykapu bábszínház előadása, majd az ajándékosztás után az estét közös csillagszórózással, és emlékfotó készítésével zárják. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában