Ünnepvárás

2022.11.25. 20:30

Játékos családi kör Miskolcon

Izgalmas délelőttre hívják a szervezők a családokat Miskolcon. Lehet játszani és okosodni is.

ÉM

Nemezből készül az angyal

Fotó: Bujdos Tibor

Újra várja a szülőket és gyermekeiket a Főnix Családbarát Közösségi Tér (Miskolc, Városház tér 16.) november 29-én délelőtt 10-12 óráig. 

A családi kör témái ezúttal a Montessori módszer és a természetes alapanyagú játékok lesznek. Dapsyné Javorek Liána játékkészítő workshoppal készül. Szóba kerül majd a Montessori módszer mellett a Waldorf-pedagógia is. 

A workshopon természetes játékokkal teli környezetben játszhatnak a gyermekek, az eszközöket az egyik játékbolt biztosítja a délelőttre: varázspalló, toronyépítő doboz, gyerekkonyhai eszközök, valamint házi készítésű játékok. A résztvevők elkészíthetnek egy klasszikus játékot is, az állandóság dobozt, amivel a legtöbb totyogó figyelme könnyen leköthető. A szervezők kérése: mindenki vigyen magával egy cipősdobozt, amit átalakítanak egy kicsit.  

A klub ingyenesen látogatható, az adományládába szívesen fogadják a felajánlásokat, melyet a helyiség bérleti díjára fordítanak.  

A helyiség baba-mama barát, ételmelegítési, szoptatási és pelenkázási lehetőséget is biztosítanak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában