Miskolc

2022.11.24. 18:12

Gyurcsány Ferenc embere lett a volt jobbikos

Szilágyi Szabolcs, a Jobbikból kilépett képviselő csatlakozott a DK frakciócsoportjához a miskolci közgyűlésben. A Fidesz-KDNP rámutat: tovább szakad a Jobbik Miskolcon, Gyurcsány Ferenc rátette a kezét a baloldali városvezetésre. Fejezzék be a baloldali cicaharcot, ne veszélyeztessék tovább a város működését - húzták alá.

ÉM

Szilágyi Szabolcs. Az áprilisi országgyűlési választásokon alulmaradt a Fidesz-KDNP jelöltjével, Csöbör Katalinnal szemben

Fotó: Vajda János

"Szilágyi Szabolcs miskolci önkormányzati képviselő csatlakozni szeretett volna a Demokratikus Koalíció frakciócsoportjához, ezért 2022. november 15-én bejelentette, hogy kilépett a Jobbik Magyarországért Mozgalomból, a mai naptól kezdve pedig a Demokratikus Koalíció frakciócsoportjának a tagja" – tájékoztatott  csütörtökön a DK.

A hírre a Fidesz-KDNP miskolci frakciószövetsége közleményben reagált:

"Tovább szakad a Jobbik Miskolcon, Gyurcsány Ferenc rátette a kezét a baloldali városvezetésre.

A gyurcsányista párt a csütörtöki miskolci közgyűlésen jelentette be, hogy Szilágyi Szabolcs volt jobbikos képviselő a Demokratikus Koalícióban folytatja tovább a politizálást. A bejelentést követően Veres Pál, Miskolc polgármestere kínos magyarázkodás után, egyéb teendőire hivatkozva elhagyta az üléstermet. 

Tényként kezelhetjük, a baloldali belharc eredményét: a DK bekebelezi a Jobbikot Miskolcon is!

Szomorúan látjuk, hogy vannak olyan képviselők, akik pénzért és hatalomért cserébe, hátat fordítottak szavazóiknak és elveiknek.

Felszólítjuk a Velünk a Város frakciót, hogy ne veszélyeztessék tovább a város működését, szüntessék meg az álláshalmozásokat és ne hergeljék tovább a miskolciakat egy baloldali cicaharccal! 

Mondjanak le, mielőtt teljesen csődbe viszik a várost! Elég a baloldali ámokfutásból!"

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában