Választás 2022

2022.04.05. 14:00

Demeter Zoltán: „Az itt élők számíthatnak rám, ez az otthonom”

Megköszönte a választópolgárok és a támogatók munkáját Demeter Zoltán, Borsod-Abaúj-Zemplén 4. sz. választókörzetének újra megválasztott országgyűlési képviselője.

ÉM

„Szeretném megköszönni az ismételt bizalmat a választókerületben élőknek. Az egész ország egyértelműen bebizonyította, hogy előre szeretne menni, és nem hátra, hogy a gyermekeinket megvédjük, a családokat támogatjuk, és a háború helyett a békét választjuk.

 

Számomra óriási megtiszteltetés és még nagyobb felelősség, hogy immár négy ciklusban lehetek a térség országgyűlési képviselője. Folytatom az elkezdett utat, amit 2010-ben kezdtem meg. Segítem a vidéki települések további felzárkózását, munkahelyek további teremtését, a választókerületem városainak versenyképesebbé tételét. Továbbra is mindenki képviselője maradok, számítok mindenkire, és az itt élők is számíthatnak rám, mert ez a választókerület az otthonom. Kiemelten szeretném megköszönni azoknak az embereknek a munkáját, akik időt és energiát nem spórolva segítették kampányomat. Nélkülük nem sikerülhetett volna!” – mondta a képviselő lapunknak.

 

(A borítóképen: Demeter Zoltán. Fotó: Ádám János)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában