Civil Összefogás Fórum

2022.02.25. 20:54

A választás tétje nagy - mindenkire szükség van

A Civil Összefogás Fórum (CÖF) Miskolci Klubja Sorskérdések című sorozatának február 25-ei vendége Csöbör Katalin országgyűlési képviselő, Dr. ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász, a CÖF_CÖKA szóvivője, a Századvég Közéleti Tudásközpont Alapítvány jogi szakértője, a CÖF Klub Miskolc Tiszteletbeli Tagja, valamint Dr. Kiss János miniszterelnöki biztos, országgyűlési képviselőjelölt volt.

Lengyel Attila miskolci CÖF vezetõje, Kiss János, Csöbör Katalin és ifj. Lomnici Zoltán

Csöbör Katalin országgyűlési képviselő felszólalásában elmondta, hogy a mostani választásoknak nagy a tétje, éppen ezért mindenkire szükség van. Kiemelte: hogy 2010 után a kormány támogatásának köszönhetően a Miskolcon és környékén végrehajtott infrastrukturális fejlesztések hatására a térség vonzóvá vált a befektetők számára és jelentős beruházások érkeztek a városba.

 

Dr. Kiss János miniszterelnöki biztos, országgyűlési képviselőjelölt azt tudatosította a jelenlévőkben, hogy a következő 36 napban még nem lehet hátradőlni, és a választást csak együtt lehet megnyerni. Mint mondta: szurkolásból nem lesz szavazat. Szavazat abból lesz, ha mindenki leadja a voksát. A miniszterelnöki biztos kiemelte: a választás tétje az, hogy az új világ megy-e tovább a jelen felmutatott sikereivel együtt, vagy visszajön a 2010 előtti világ. Nincs harmadik út.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában