Programdömping

2021.03.11. 16:00

Online programok otthon és a fotelből

Mit tehet az, aki unatkozik otthon a koronavírus miatti bezártság idején?

Hajdu Mariann

Fotó: Shutterstock

Érdemes körülnézni az online is elérhető programlehetőségek között.

Válthatunk például színházjegyet.

A Miskolci Nemzeti Színház két, korábbi előadását is kínálja a hétre, amit – ha kifizetjük online a jegyet – fotelből nézhetünk végig. Március 11-én este 7-től a Cyranót adják Harsányi Attila főszereplésével, március 13-án este 7-től pedig a Györgyike, drága gyermek című darabot láthatjuk felvételről, Keszégh Tibor rendezésében.

A Facebook is kínál néhány online programot a közeljövőre. Ismeretterjesztő előadásra vágyunk?

Szív-érrendszeri betegségek természetes gyógymódjairól tart Orvos-Tóth Noémi ingyenes előadást március 18-án. Ha ránk tör a kertészkedés, akkor is segít az internet: szobanövényeink gondozásáról is tanulhatunk egy online kurzuson március 27-én.

Aki rajzolni, festeni szeret, az e hét szombaton vehet részt egy ingyenes online tanfolyamon a BudaP.aint Stúdió eseményeként: egy festményt készítenek online a résztvevők Papírhajók címmel.

És egy kis kultúra: ­greCSÓKOLlár-est a címe egy március 17-ére hirdetett zenés irodalmi estnek Grecsó Krisztiánnal és Kollár-Klemencz Lászlóval a TRIP WebSzínház szervezésében, a produkció még hét napig lehallgatható. A legkisebbek pedig esti mesét hallgathatnak online, ha ellátogatnak szüleik segítségével a II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár weboldalára.

(A borítóképen: Kertészkedést is tanulhatunk online)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában