Pályázat

2021.02.19. 14:30

Teljesen megújult az öltözőhelyiségük

A futballpálya mellett elhelyezkedő épület a Magyar Labdarúgó-szövetség által kiírt taopályázatnak köszönhetően szépült meg Hódoscsépányon.

Fotó: Marosréti Ervin

A munkálatok során mintegy harmincmillió forintból kívül-belül komfortosabbá vált az ingatlan. Ennek keretében a hazai és vendégöltözők, a vizesblokkok és a játékvezetői szoba is új külsőt kapott. A tervek szerint további pályázatokat is be akarnak adni, hogy a helyi infrastruktúra még inkább kiszolgálja az igényeket, ugyanis a csapat szeretne feljutni a megyei másodosztályba. „Belül is megújult az ingatlan, fűtést vezettünk be és az öltözőkben zuhanyzókat építettünk, emellett egy kondenzációs gázkazánt szereltettünk fel, amely a meleg vizet is adja – mondta Csépányi Róbert, a Hódoscsépányi Sport Egyesület elnöke. – Úgy gondolom, hogy méltó körülmények között tudnak a játékosaink, illetve az ide látogató vendégjátékosok is öltözni és fürödni, sőt külön játékvezetői helyiséget is kialakítottunk.”

(A borítóképen: Modern lett az épület)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában