felújítás

2021.01.20. 08:30

Iskolaépületet újít fel a Miskolci Tankerület

A munkálatokat a Miskolci Tankerületi Központ saját költségvetésének terhére finanszírozza.

20210111 Miskolc fotó: Ádám János ÁJ Észak-Magyarország Kicserélték az ablakokat az Egressy Béni Zeneiskola épületének homlokzatán.

Fotó: Ádám János

Vagyonkezelőként kiemelt figyelmet fordít a működtetésében lévő intézmények állagmegóvására és fejlesztésére a Miskolci Tankerületi Központ. A felújításokat a szervezet pénzügyi lehetőségeihez igazodva, előre meghatározott prioritás szerint és az intézményvezetőkkel történt egyeztetés alapján kezdeményezik.

Tavaly nyílászárócserék, villamoshálózat-felújítások, tetőszigetelések, tornaterem-burkolatcserék valósultak meg több intézményben is – tájékoztatott László István tankerületi igazgató. Tavaly október végén kezdődött, és jelenleg is zajlik a Miskolci Egressy Béni–Erkel Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola részleges felújítása, amely a tervek szerint január 20-ra fejeződik be. Az iskolaépületen 87 külső nyílászárót cserélnek ki, megújulnak továbbá a Palóczy úti homlokzat és a Patak utcai homlokzat ablakai, és a belső udvari homlokzatnál is megtörténik a nyílászárók egy részének helyreállítása. A munkálatokat a Miskolci Tankerületi Központ saját költségvetésének terhére finanszírozza.

(A borítóképen: A nyílászárókra nem lehet panasz)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában