kincsek

2020.07.10. 19:30

Magyarország kincseinek nyomában,Kajla kutyát keresve

Július 1-jén indult útnak a Hol vagy, Kajla? elnevezésű országos turisztikai program.

Apagyi Beáta

Diósgyőri vár

Fotó: Kozma István

A kezdeményezés keretében a nebulók felfedezhetik a Magyarországon található természeti és kulturális kincseket. Az alsó tagozatosok útjuk során Kajla útlevelükbe gyűjtögethetik a látványosságok pecsétjeit, amelyet a Diósgyőri vár pénztára mellett lévő információs pultban kaphatják meg, hiszen a királynék vára az egyike annak a több mint 500 magyarországi nevezetességnek, ahol tárt kapukkal várják a gyerkőcöket, szülőket egyaránt. Osztálykirándulások és családi kiruccanások közkedvelt helyszíne, gyermekbarát programokkal, állandó szolgáltatásokkal, kedvezményekkel.

Ha valaki a vár megtekintése miatt érkezik a megyébe és fel tudja mutatni Kajla útlevelét, augusztus 31-ig 10 %-os kedvezménnyel vásárolhat tárlatvezetésre jogosító belépőjegyet. Továbbá a Kajla útlevéllel rendelkezők kedvezményesen utazhatnak a MÁV és a GYSEV vonalain, valamint a Bahart és Mahart egyes járatain július 1-től, augusztus 31-ig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában