2020.04.19. 07:30
Kettőt egy csapásra, avagy olasz vendéglátás
Hosszú sorokban álltak az utcán a miskolciak.
A coconut icecream with mango, maracuya sauce and coconut jelly, prepared and served by Yiannis Rojas chef of the Zicanda restaurant, on July 27, 2014 in Oaxaca, Mexico. "Mexican cuisine has a very strong, very traditional bases and we try not to change it, but present it in a different way" Rojas said. AFP PHOTO/OMAR TORRES (Photo by OMAR TORRES / AFP)
Forrás: AFP
Fotó: AFP
Sokan várakoztak azért, hogy hozzájussanak az eredeti olasz fagylalthoz – így rekonstruálhatjuk a helyi közönség és a Bigatton cukrászda egymásra találásának nagy pillanatát az Észak-Magyarország 1990. április 13-i számából. „A Portogruaróban tevékenykedő, nagy üzleti és ellátóhálózattal rendelkező olasz üzletember”, ahogyan a lap cikke bemutatja a befektetőt, a cukrászda mellett pizzériát is nyitott, ugyancsak a belvárosban.
Van miből válogatni
Még egy mondat a cukrászdáról: kapható itt huszonnégyféle fagylalt, ötvenféle cukrászsütemény, sajátos ízű olasz italok kíséretében.
(A borítóképen: Fagylaltcsoda)