Anno 1990-ben írtuk

2020.04.19. 07:30

Kettőt egy csapásra, avagy olasz vendéglátás

Hosszú sorokban álltak az utcán a miskolciak.

A coconut icecream with mango, maracuya sauce and coconut jelly, prepared and served by Yiannis Rojas chef of the Zicanda restaurant, on July 27, 2014 in Oaxaca, Mexico. "Mexican cuisine has a very strong, very traditional bases and we try not to change it, but present it in a different way" Rojas said. AFP PHOTO/OMAR TORRES (Photo by OMAR TORRES / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: AFP

Sokan várakoztak azért, hogy hozzájussanak az eredeti olasz fagylalthoz – így rekonstruálhatjuk a helyi közönség és a Bigatton cukrászda egymásra találásának nagy pillanatát az Észak-Magyarország 1990. április 13-i számából. „A Portogruaróban tevékenykedő, nagy üzleti és ellátóhálózattal rendelkező olasz üzletember”, ahogyan a lap cikke bemutatja a befektetőt, a cukrászda mellett pizzériát is nyitott, ugyancsak a belvárosban.

Van miből válogatni

Még egy mondat a cukrászdáról: kapható itt huszonnégyféle fagylalt, ötvenféle cukrászsütemény, sajátos ízű olasz italok kíséretében.

(A borítóképen: Fagylaltcsoda)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában