Szavazzunk!

2019.10.16. 17:00

Legyen a Diósgyőri Vár az Év Turisztikai Attrakciója!

A rangos cím elnyerésében egy rövid szavazással segíthetjük Miskolc turisztikai látványosságát.

Diósgyőri vár

Fotó: Kozma István

Idén is díjazza az Év Turisztikai Attrakcióját a szallas.hu. Almási Beatrix, a Diósgyőri vár kommunikációs menedzsere érdeklődésünkre elmondta, a címért a Diósgyőri vár is versenyben van, jelenleg a második helyen áll a Top attrakciók között.

– Azt kérjük a miskolciaktól és a megyeiektől is, hogy segítsenek, hogy az élre ugorhasson a vár és ezzel megkapja az Év Turisztikai Attrakciója díjat – hangsúlyozta.

A játékban csak szavazni kell az attrakcióra és minden szavazó bekerül egy nyereményjátékba is, amelyben 16 wellness hétvégét lehet nyerni.

A szavazás csupán egy percet vesz igénybe:

– a következő linkre kell kattintani: https://szallas.hu/programok/diosgyori-var-miskolc-p330#hotelyear_vote , itt megjelenik a szavazás menü a Diósgyőri várral.

– a név és email cím megadása után válaszolni kell a következő kérdésre: Hogy hívják a Szallas.hu reklám főszereplőjét? A válasz: Darabos Úr

– ezt követően ismét a Szavazok gombra kell kattintani, majd megnyitni az email fiókot, amelyben egy megerősítő linkre kell kattintani a szavazat érvényesítéséhez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában