Szikszó

2019.08.18. 15:00

Ősszel újra Nemzedékek Találkozóját rendeznek

Augusztus 30-ig nyújthatják be jelentkezési lapjaikat a 17. Nemzedékek Találkozójára a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei és Miskolc Városi Nyugdíjasok Érdekvédelmi Szövetségének (NYÉSz) irodájába személyesen vagy postai úton a művészeti csoportok.

Detzky Anna

A tavalyi találkozón

Forrás: Magánarchívum

„A hagyományossá vált kulturális seregszemlét szeptember 7-én 10 órakor Szikszón, az Inkubátorházban rendezi meg a NYÉSz, a helyi önkormányzat támogatásával. Az egész naposra tervezett program központjában a klubok, szervezetek öntevékeny művészeti együtteseinek, illetve szólistáinak szereplése, produkcióinak bemutatója áll. A szereplés időtartalma nem haladhatja meg csoportoknál a 6, szólistáknál a 4 percet. Az utazás egyénileg történik, de kérésre a VOLÁN Miskolcról Szikszóra, oda-vissza rásegítő járatot biztosít” – olvasható a szövetség weboldalán.

Színes műsorfolyam

A jó hangulatú összejövetel valóban a különböző korú csoportok nagyszerű találkozója.

A számos remek hangszeres, táncos, énekes és színészi produkciót magába foglaló műsorfolyam élvezetes kikapcsolódást ígér minden évben. Általában lebilincselő figyelmet, fergeteges tetszésnyilvánítást vált ki a változatos program, amelybe legutóbb a helyi óvoda kicsinyei, a város vegyes kara és tánccsoportja is bekapcsolódott. A produkciókat egészen délután háromig élvezhette a közönség – értesültünk a tavalyi év összefoglalójából.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában