Tiszaújváros

2019.07.14. 18:00

Felújítás miatt zárva lesz júliustól a játszótér

A kondipark mellé egy fitneszparkot is telepítenek.

Ráfér a megújulás a létesítményre

Július végén lezárják a Munkácsy úti nagy játszóteret, a területet átadják a munkásoknak, akik októberig teljesen megújítják azt. A kondipark mellé egy fitneszparkot is telepítenek, kicserélik a rugós játékokat, új libikókák lesznek és olyan játékelemek, amik eddig még nem voltak, többek között függőhidas csúszdák is.

– A területet öntött gumiburkolat fedi majd, a játszóteret akadálymentesítik, a közvilágítást megújítják és lesz egy ivókút is – tudtuk meg Vismeg Mónikától, a polgármesteri hivatal Fejlesztési, Városüzemeltetési és Közterület-felügyeleti Osztály osztályvezető-helyettesétől.

A beruházás részeként új padokat, kerékpártárolókat és szemétgyűjtőedényeket helyeznek ki a játszótérre. Lesz egy bébijátszótér, és egy a nagyobb, 5-7 éves gyerekeknek való is, újszerű játék­elemekkel, ugyanis most új tervezővel dolgoztunk. A focipályát is teljesen elbontják, a terület továbbra is sportpálya funkciót tölt majd be, csak egy sokkal modernebb épül a helyére. Két-három héten belül vonulnak fel a munkások, a baleset elkerülése érdekében lezárják a teljes területet, amit várhatóan októberben, a beruházás végeztével nyitunk meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában