Helyi közélet

2019.07.01. 08:30

Egész nyáron át a Jó kis hely Nagyrozvágyon

Az egész nyári szünidő idejére biztosítanak programokat.

Rozvágyi gyerekek a Jó kis helyen

Forrás: ÉM

Nagyrozvágyot egyre gyakrabban nevezik a levendulák falujának, nem is érdemtelenül, hiszen aki a napokban arra járt vagy arra jár, az láthatta és láthatja, szinte az egész település lilába öltözött, annyi a levendula a közterületeken, amelynek illata semmi máshoz nem hasonlítható.

Kirándulások, foci

De az is egyre biztosabb, hogy Nagyrozvágy lehetne akár a gyerekek faluja is, hiszen számos program szól a helyi gyerekekről. Nagyrozvágyon az idén sem feledkeztek meg a gyermekekről és a családokról, hiszen a közelmúltban megrendezett családi nap az ő napjuk volt, ahol torna, ugrálóvárak, váltóversenyek várták a jelenlévőket, délben pedig finom töltött káposztával vártak kicsit és nagyot egyaránt.

Az iskolaidő befejeztével pedig idén is elindult a nyári gyermekprogram a nagyrozvágyi „Jó kis helyen”, ami ebben az évben is augusztus 31-ig fogadja a gyermekeket ebben a formában. Ez idő alatt színes programok, foglalkozások, medencézés, kirándulások, tábor, biciklitúra, foci, valamint még sok-sok érdekes időtöltés várja a nagyrozvágyi Jó kis hely gyermekeit.

A szervezők minden héten közzétesznek fényképeket a gyermekek mindennapjairól, tevékenységeikről és életéről a település közösségi oldalán, így a szülők nemcsak hallhatják otthon a napi élménybeszámolót, de azt is láthatják, csemetéik hogy érezték magukat a nagyrozvágyi egész nyarat átölelő napközis táborban.

– Szeretnénk, hogy a gyermekek az idén is jól érezzék magukat, ezért mindent meg is teszünk – tudtuk meg a tábor egyik szervezőjétől, Kovácsné Csillik Csillától. – Ezen a nyáron is várunk minden kedves nagyrozvágyi gyermeket, és ahogy mondtuk nekik: gyertek, töltsük együtt a nyarat!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában