Hétköznapi hősök

2019.06.24. 14:00

Hétköznapi hősök, akik közöttünk élnek

Ön kit tart igazi hősnek? Immár másodszor, négy kategóriában várjuk a jelöléseket.

Tavalyi díjazottaink többek között szép porcelánvázákat is kaptak ajándékba

Forrás: ÉM

Az igazi hősök köztünk élnek, tartja a mondás. Olvasóinkkal közösen most szeretnénk ezt bizonyítani is, éppen ezért keressük azokat a megyénkbeli embereket, akik a saját területükön valami olyat alkottak, amely mások érdekeit tartja szem előtt. Olyanokat, akik arra tették fel életüket, hogy segítsék embertársaikat.

Második alkalommal

Immár második alkalommal keressük a hétköznapi hősöket, tavaly sok-sok jelölés és szavazat érkezett akciónkra. Ez alkalommal a tavalyi hattal szemben négy kategóriát hirdetünk: pedagógus, egészségügyi dolgozó, önkéntes és az egyéb kategória. Szerkesztőségünk 3-3 jelöltet állított a négy kategóriában, mindnyájukat bemutatjuk lapunkban, ez alkalommal az egészségügyi jelöltjeinket.

Ám várjuk az önök jelöltjeit is! Minden 18. évét betöltött, megyénkben élő lakos jelölhet, majd később szavazhat. Az egyes kategóriákban akár több arra érdemes személyt is jelölhetnek. A kategóriák tehát a következők: pedagógus, egészségügyi dolgozó, önkéntes és az egyéb kategória. A jelöléseket július 22-ig várjuk e-mailben ([email protected]) vagy levélben (3501 Miskolc, postafiók 178.) vagy lapunk Facebook-oldalán üzenetben. Kérjük, indokolják döntésüket, a levél tárgyaként pedig tüntessék fel: Hétköznapi hősök!

A jelölteket az akció során bemutatjuk lapunkban és portálunkon, a Borsod Online-on, szavazni majd a jelölési időszak után lehet, annak részleteiről később tájékoztatjuk olvasóinkat. A kategóriák győzteseit díjátadó gálán köszöntjük majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában