Hernádnémeti

2019.05.16. 12:00

Gyermekzsivajtól volt hangos a családi nap

Családi nap és gyereknapi buli volt szombaton a településen.

Horváth Imre

Jó idő volt a családi napon

Fotó: Horváth Imre

Talán még nem is látott annyi gyermeket egyszerre a hernádnémeti óvoda udvara, mint ahányan szombaton játszottak, futkároztak, csúszdáztak, ugráltak, lovacskáztak, vagyis nagyon jól érezték magukat az intézményben. Ezen a napon ugyanis a Hernádnémeti Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde, valamint a Hernádnémeti Mesesziget Bölcsőde minden aprósága hivatalos volt a családi napra, amely egyben a gyermeknapi bulit is jelentette a településen. Ennek megfelelően a gyerekek szüleikkel, nagyobb testvéreikkel, családtagjaikkal együtt több száz fős vendég­sereget jelentettek a nagyközség önkormányzatának támogatásával megvalósult rendezvényen.

Műsort adott a Csiribiri együttes, egészségügyi szűrővizsgálatokkal várt mindenkit a Hernád vidéke praxisközösség, a Magyar Vöröskereszt véradására pedig annyian jelentkeztek, hogy sorra sem került mindenki.

A desszert: palacsinta

Minden résztvevő ebédet kapott, amely után a desszert a Vidám Nagyiknak köszönhetően palacsinta volt, amelyből több mint hatszázat sütöttek, Bagaméri bácsitól pedig csavart fagyit kaptak a kicsik. A rendezvényt az időjárás is a kegyeibe fogadta, így a jó időben nem volt akadálya a napot záró habpartinak sem, amelyet a nagy érdeklődést kiváltó tűzoltók biztosítottak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában