Helyi közélet

2019.03.28. 13:15

Veled vagyunk, Dávid!

Miskolc - A DVTK játékosai ereklyéket ajánlottak fel kollégánk gyógyulására.

Miskolc - A DVTK játékosai ereklyéket ajánlottak fel kollégánk gyógyulására.

Az Észak-Magyarország egyik munkatársát, Molnár Dávid Gergely előfizetés-szervezőt segíti a DVTK és az amigeleken.hu legújabb jótékonysági akciója. A klub csapatainak játékosai különböző ereklyéket ajánlottak fel licitre, hogy a befolyt összeggel Dávidot, a DVTK lelkes szurkolóját támogassák. A felajánlások között szerepel dedikált focimez, valamint az Aluinvent DVTK játékosai által aláírt kosárlabda és egy dedikált csapatfotó, a DVTK Jegesmedvék játékosai és vezetőedzője által dedikált Jegesmedve-mez, valamint csapatfotó. Ezenkívül Gőz Balázs Bauer Supreme 1S típusú hokiütője, melyet szintén az egész csapat aláírt, és ehhez is jár egy csapatfotó.

A fiatalemberről mi is írtunk lapunkban. Nem elég, hogy társasházi lakásuk folyamatosan beázik, a nagyszobát már használni sem tudják, de néhány hónapja súlyos baleset érte őt. Teljesen még azóta sem jött rendbe, rendszeresen gyógytornára kell járnia. A felajánlott ereklyékre március 29-éig lehet licitálni a www.amigeleken.hu oldalon. Részletek szintén itt.

ÉM-HE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában