Helyi közélet

2019.01.24. 19:38

Több helyen is gondot okoz a viharos szél és a hó

Miskolc - A folyamatos hóekézés ellenére több útszakaszon hóátfúvások vannak, a Közút azt kéri, aki teheti este már ne induljon útnak!

Miskolc - A folyamatos hóekézés ellenére több útszakaszon hóátfúvások vannak, a Közút azt kéri, aki teheti este már ne induljon útnak!

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében a viharos szél sokfelé hordja a havat. Szikszó környékén hóátfúvások nehezítik a közlekedést. Az M3-as autópályán Emődtől keletre, az M35-ös autópályán pedig a teljes szakaszon hóátfúvások lassítják a közlekedést, a folyamatos ekézés alig látszik, havas, hókásás a burkolat.

A 3-as főúton Méránál, a 39-es főúton Gibárt és Abaújkér között szintén hóátfúvások megszüntetésén dolgoznak. A megyében egyre erősebb szél fúj, amely hordja a havat, ezért aki teheti az esti - éjszakai órákban már ne induljon útnak! - figyelmeztet a Magyar Közút Útinform szolgálata.

Közel 20 alsóbbrendű úton csak nehezen fenntartható a közlekedés, az Abaújszántó Pere közötti út pedig járhatatlanná vált, (3704-es jelű út), azt a 7-es és a 13-as km között lezártak. Elzárt település nincs az országban.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában