Helyi közélet

2018.11.17. 14:50

Újra megnyitják a Papszert

Miskolc - Kijavították a burkolatot, hétfőtől járható a Papszer.

Miskolc - Kijavították a burkolatot, hétfőtől járható a Papszer.

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, a forgalmas útvonalat még október 31-én zárták le a Herman Ottó Múzeum kiállítási épülete és a Mélyvölgy utca között. A polgármesteri hivatal akkor közleményében az intézkedést az út megsüllyedésével indokolta.

Azóta kiderült, a Papszeren a MIHŐ Kft. dolgozott, a Lévay gimnázium udvarán futó új, és a hozzá csatlakozó, már meglevő vezeték közötti csatlakozást cserélték. A lezárásra biztonsági okból volt szükség.

– A munkához a Rákóczi utcára vezető lépcsősor mellett az útburkolat egy részét is el kellett bontani. Mivel forgalmas szakaszról van szó, a közlekedők és a szakemberek biztonságát szem előtt tartva kértük az átmeneti lezárást – mondta el érdeklődésünkre Kovács Tamás, a hőszolgáltató szolgáltatási igazgatója.

Az elmúlt napokban a munkagödröt betemették, sőt az utat és a járdát is aszfaltozták, hétfőtől pedig ismét megnyitják az utcát a forgalom előtt.

ÉM-TÁ


[related-post post_id="4036035"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában