Helyi közélet

2018.10.27. 09:41

Újra a gyerekek között van Alacskán

Alacska - Újra dolgozhat az alacskai óvóbácsi, bár a vizsgálat még folyik.

Alacska - Újra dolgozhat az alacskai óvóbácsi, bár a vizsgálat még folyik.

A pénteki napot nagy örömére már a gyerekek között töltötte Mezey Attila, a Berentei Tündérkert Óvoda Alacskai Kastélykerti Tagóvodájában. Kissé meglepődött, amikor az óvodavezető, Kalász Lászlóné közölte vele, hogy ismét munkába állhat, és ha nem lett volna táppénzen, már október 12-étől dolgozhatott volna. Mezey Attila azért furcsállta ezt, mert az ellene induló munkáltatói és rend­őrségi vizsgálat még nem zárult le. Állítása szerint szó sem volt bántalmazásról.

Mint korábban írtunk róla, az óvodapedagógust egy szülő jelentette föl még szeptember elején, mert szerinte bántalmazta a gyermekét. Ekkor az óvodavezető felfüggesztette a munkavégzés alól Mezey Attilát, és vizsgálat indult ellene. A gyerekek szülei a feljelentés első napjától a pedagógus mellett állnak, petíciót nyújtottak át az óvoda vezetőjének azzal a kéréssel, hogy Mezey Attilát helyezze vissza az állásába.

Az óvodapedagógus úgy gondolja, megérkezhetett ügyvédje levele az óvodavezetőhöz, és ennek köszönhető, hogy újra dolgozhat.

HE


[related-post post_id="4023143"]

[related-post post_id="3981198"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában