Helyi közélet

2018.10.30. 12:31

Újabb miskolci kutyusok várnak gazdára

Miskolc - Minden héten bemutatunk néhány örökbefogadásra váró/vágyó kutyust, hogy segítsük az összetalálkozásukat az álomgazdival.

Miskolc - Minden héten bemutatunk néhány örökbefogadásra váró/vágyó kutyust, hogy segítsük az összetalálkozásukat az álomgazdival.

Ezen a héten a Miskolci Állategészségügyi Telep lakóiból mutatunk be hármat. Valamennyien veszettség elleni védőoltással, féregtelenítéssel és SPOT-ON cseppekkel ellátva kerülnek az új gazdihoz. Az örökbefogadás költsége: 8 000 forint (veszettségi oltás+mikrochip ára). Érdeklődni a következő telefonszámokon lehet: 46/345-103, vagy 70/333-6625.


Bársony egy hónapos keverék szukaként, öt testvérével együtt lett a gyepmesteri telep lakója október közepén, mert az alomról nem tudtak gondoskodni. Nevét szép, bársonyos szőréről kapta. Lehetséges, hogy később nagyra nő majd, de most nagyon pici még, ezért sürgősen anyai, vagy apai melegségre lenne szüksége, egy hűséges, felelősségteljes gazdi kezei alatt.


Demi nagytestű, jó megjelenésű keverék szuka, aki ében fekete szőrével, fehér tappancsaival és kedves viselkedésével bizonyára elbűvölné új örökbefogadóját. Két éves, tehát nem túl öreg még és csak október eleje óta tartózkodik a menhelyen, ezért formálható, akár kisebb feladatok ellátására is megtanítható, azonban szobakutyának nem igazán való.


Tücsi kifejezetten nagytestű, két éves, keverék kan kutyus, a staffordshire terrier fajtajegyeit is mutatja. Már augusztus vége óta vár befogadó családjára, akiknek szolgálatkész házőrzője lenne egy nagyobb kertben. Domináns fellépése miatt, határozott, de mégis szeretetteljes gazdira lenne szüksége, aki egy életen át, hajlandó róla gondoskodni.


[related-post post_id="4027330"]

[related-post post_id="4018985"]

[related-post post_id="4011898"]

[related-post post_id="4003824"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában