Helyi közélet

2018.10.15. 14:26

Összeért test és lélek Miskolcon vasárnap

Miskolc - Minden az egészségről, az egészséges életmódról szólt egy napig a megyeszékhelyen.

Miskolc - Minden az egészségről, az egészséges életmódról szólt egy napig a megyeszékhelyen.

Nagy érdeklődés mellett rendezték meg vasárnap a Tudomány és Technika Házában a Harmony Day rendezvényét. Egyszerre foglalkoztak a testi és a lelki egészséggel.

Lendületben az év végéig

A szervezők egyetlen napba sűrítettek mindent, hogy az érdeklődők lelkileg, szellemileg és testileg is felfrissüljenek és az év végéig tartó lendületet kapjanak.

Jelen volt például a Mellrákinfó csapata a betegséggel megküzdött nőkről és családtagjaikról készült fotósorozattal. A Magyar Fitnesz és Egészségfejlesztési Szövetség „Élj egészségesen!” elnevezésű prevenciós programjának, a Szupervumen.hu csapatának, a Nő a Siker Alapítvány, s számtalan egészséges étellel, kozmetikummal, eszközzel foglalkozó cégnek a standját lehetett megtalálni. Az általános egészségügyi szűrések mellett az Első Miskolci Lions Club a már korábban is megrendezett férfiszűrésével is megjelent.

Színes kínálat

A hét teremben többek között a boldogságról, az egészséges szexualitásról, az egyedi stílusról, függőségeinkről, a táplálkozásról, krémekről, aromaterápiáról, a szavak erejéről, önismeretről, az önszeretetről, önelfogadásról tartottak előadásokat.

De ismerkedni lehetett a jógával, iron boksz-szal, az életmentés alapjaival, miközben Bellus István miskolci humorista stand upolt a tudatosságról. Egész nap mini coachingokat tartottak és vért is lehetett adni, valamint orvosi kerek­asztallal is készültek a szer­vezők.

ÉM-HI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában