Helyi közélet

2018.10.12. 16:51

Diák tűzoltók versenyeztek Encsen

Encs - Harmadik alkalommal rendezte meg a Diák Tűzoltó Verseny Encsen elnevezésű megmérettetést az Abaúj Tűzvédelméért Alapítvány és az Encsi Katasztrófavédelmi Kirendeltség a napokban.

Encs - Harmadik alkalommal rendezte meg a Diák Tűzoltó Verseny Encsen elnevezésű megmérettetést az Abaúj Tűzvédelméért Alapítvány és az Encsi Katasztrófavédelmi Kirendeltség a napokban.

A rendezvényen, amelyen elméleti és gyakorlati feladatokat kellett végrehajtani, öt közép-, valamint nyolc általános iskola diákjai vettek részt. A nagy népszerűségnek örvendő megmérettetést Kovács Sándor tűzoltó ezredes, kirendeltségvezető nyitotta meg, majd minden tanulónak balesetmentes és eredményes versenyzést kívánt.

A diákoknak különböző elméleti és ügyességi feladatokat kellett megoldani, bizonyítva, hogy jó „tűzoltók”, a legjobbak – az élmény mellett – oklevéllel és serleggel térhettek haza. A helyezést elért csapatok részére az elismeréseket Tóth Attila tű. alezredes, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatóhelyettese adta át. Encs Város különdíját az Encsi Zrínyi Ilona Általános és Alapfokú Művészeti Iskola nyerte el, melyet Szeles András, Encs város polgármestere adott át.

ÉM


Eredmények

Általános Iskola kategóriában: 1. Petőfi Sándor Református Általános Iskola, Sátoraljaújhely, 2. Encsi Zrínyi Ilona Általános és Alapfokú Művészeti Iskola, 3. II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola, Sárospatak.

Középiskola kategóriában: 1. Zemplén Térségi Katasztrófa és Polgári Védelmi Szövetség, 2. Sárospataki Református Kollégium Gimnáziuma, Általános Iskolája és Diákotthona, 3. Bárczay János Mezőgazdasági Szakképző Iskola és Kollégium, Abaújszántó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában