Helyi közélet

2018.10.31. 14:40

A nyugdíjasklub 35 éves születésnapot ünnepelt Miskolcon

Miskolc - A miskolci Baross Gábor Vasutas Nyugdíjas Klub október 18-án ünnepelte 35. születésnapját.

Miskolc - A miskolci Baross Gábor Vasutas Nyugdíjas Klub október 18-án ünnepelte 35. születésnapját.

„Az idős emberek közérzetének megőrzésében, javításában jelentős szerepet töltenek be a nyNyugdíjasok Érdekvédelmi Szövetségeugdíjas klubok. Ezt a minap olvashattuk az Északban a Teszárovics Miklóssal, a  (NyÉSZ) megyei elnökével készített interjúban” – idézte lapunkat Szabóné Julika, a Baros klubvezetője a jubileumi ünnepségükön.

A színvonalas program gyorsan pergett, emlékeztetett, feltöltött. Két órában mindaz, ami a vasutas klub életében fontos volt „belesűrűsödött” úgy, hogy az események sorából a közösség filozófiája is kitűnt. Egymás problémáival való foglalkozás, kultúra, játék, kiállítás, kirándulások felidézése, hogy csak a legfontosabbakat említsük az elhangzott ismertetésből, a bemutatott film­anyagból. A közönség és a vendégek szinte együtt éltek az előadókkal, átvették, sőt fokozták az „iramot”, amit Julika a profi és az amatőr művészek diktáltak. Egy biztos, emlékezetes nap volt.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában