Helyi közélet

2018.08.26. 09:49

Kitüntették a bükki barlangok vezetőnőjét Miskolcon

Miskolc - Az új munkatársak beilleszkedését, betanulását nagy szeretettel és lelkesedéssel segíti.

Miskolc - Az új munkatársak beilleszkedését, betanulását nagy szeretettel és lelkesedéssel segíti.

Polgár Anasztázia, a lillafüredi Szent István-barlang és Anna-barlang vezetője kitüntetésben részesült a Bükk-hegység látogatóbarlangjainak vezetéséért, a barlangi bemutatás és üzemeltetés terén végzett magas színvonalú munkájáért.

Magas színvonalú munka

„Polgár Anasztázia szakmai munkáját igazgatóságunkon 25 éve kezdte barlangi túravezetőként. Feladatát azóta is elhivatottsággal végzi, munkaterületének sajátossága miatt (idegenforgalmi szolgáltatás) sokszor hétvégi- és ünnepnapokon is, nem ritkán saját szabadidejét a hivatásának alárendelve” – olvasható a Bükki Nemzeti Park Igazgatóságának honlapján.

A barlangi túravezetői felkészültségére folyamatosan odafigyelve, magát tovább képezve levelező hallgatóként angol nyelvismeretet és gazdasági diplomát szerzett a Miskolci Egyetemen. Polgár Anasztázia jelenlegi munkakörében ellátja a barlang üzemeltetésirányítása mellett a Kelet-Bükki Tájegységben található ökoturisztikai szolgáltató létesítmények, szálláshelyek munkatársainak irányítását. Az új munkatársak beilleszkedését, betanulását nagy szeretettel és lelkesedéssel segíti, a rá bízott feladatokat mindig pontosan, határidőre elvégzi.

Sokszor önállóan részt vesz a kommunikációs feladatokban, segíti az igazgatóság turisztikai és marketing munkáját, Lillafüred térségében partneri viszonyt tart fenn a turisztikai szolgáltatókkal.

A látogatók elégedett ­visszajelzései is megerősítik azt az elkötelezett, színvonalas munkát, amelyet Polgár Anasztázia és munkatársai a rájuk bízott barlangok fenntartása, bemutatása és a látogatók fogadása során naponta becsülettel végeznek.

Emberi példamutatás

Szakmai elhivatottsága, munkabírása kiemelkedő, kollegialitása, emberi példamutatása mintaértékű, tevékenységével magas szinten szolgálja a hazai természet­védelem ügyét.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában