Helyi közélet

2017.06.09. 16:15

Az igazán minőségi borok rajongóit várják Mádon

Mád - A kulturális programok sokszínűsége is garantálja a feltöltődést.

Mád - A kulturális programok sokszínűsége is garantálja a feltöltődést.

A Jó éjszakát Mád programsorozat a gasztrokultúra szerelmeseit várja a hegyaljai településre június 9–10-én, azaz pénteken és szombaton.

– Az eltelt évek alatt ennek a rendezvényünknek elég nagy híre lett – mondja Tatárka József, Mád polgármestere. – Éves szinten 3-4 nagy rendezvényünk van, ráadásul kevés a nyári hétvége, ezért nehéz volt olyan időpontot találni, ahol nem ütközünk más programokkal. A Tokaji bornapok is erre a hétvégére esik, ami talán nem is olyan nagy baj, hiszen mindkét esemény a tokaji bor köré szerveződik. A miénk kicsit kevésbé populáris, ide a gasztrokultúráért rajongók látogatnak el, de bízom abban, hogy nagy lesz az átjárás és mindenki megtalálja azt nálunk is, amiért a környékre látogat a mostani hétvégén.

Szeretjük ezt a rendezvényünket, hiszen számtalan mádi borászat és egyéb kézműves tudja megmutatni, mennyire érti a szakmáját, mennyire jó vendéglátó, és emellett a kulturális programok sokszínűsége is garantálja azt, hogy aki egy kellemes kikapcsolódásra vágyik, miközben jó borokat, jó ételeket kóstolhat, gyönyörködni kíván a tájban, az csupán kellemes emlékekkel és feltöltődve távozzon tőlünk.

ÉM-BG

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában