Helyi közélet
2017.05.10. 10:34
A nap receptje: kéregben sült sonka
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Ha húsvétról maradt még egy kicsi a fagyasztóban, próbálja ki, nem fog csalódni.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Ha húsvétról maradt még egy kicsi a fagyasztóban, próbálja ki, nem fog csalódni.
Hozzávalók:
Elkészítés:
A sonkát a babérlevéllel, szemes borssal együtt puhára főzzük. Ha kissé kihűlt, levesszük a bőrét. A mustárt elkeverjük a mézzel, az őrölt fekete borssal, a majoránnával, a tojássárgájával, megkenjük vele a sonkát, majd zsemlemorzsába forgatjuk. Előmelegített sütőben 25-30 percig sütjük, majd hagyjuk kihűlni és hidegen szeleteljük.
- Molnár Béláné, Miskolc -
Ezek is érdekelhetik
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre