Helyi közélet
2017.05.13. 11:01
A nap receptje: káposztás pogácsa
Debrecen, Legyesbénye, Miskolc, Nyíregyháza - Gyors, egyszerű és nagyon finom kiegészítő a vendégváró asztalra.
Debrecen, Legyesbénye, Miskolc, Nyíregyháza - Gyors, egyszerű és nagyon finom kiegészítő a vendégváró asztalra.
Hozzávalók:
Elkészítés:
A káposztát apróra vagdaljuk, sózzuk, borsozzuk és a zsíron megpároljuk. A töpörtyűt ledaráljuk, és a többi hozzávalóval együtt jól összegyúrjuk. Kétujjnyi vastagra kinyújtjuk, pogácsaszaggatóval kiszúrjuk, tepsibe tesszük és fél óráig pihentetjük. A felületét kárószerűen bevagdaljuk, megkenjük felvert tojással és forró sütőben aranybarnára sütjük.
- Hugya Sándorné, Legyesbénye -
Ezek is érdekelhetik
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre