Helyi közélet

2016.12.07. 09:40

TOP 100: idén 152 „fős” a megyei gazdasági elit

Miskolc - Az Észak-Magyarország szerdán mutatja be a legeredményesebb Borsod-Abaúj-Zemplén megyei vállalkozásokat rangsoroló magazinját.

Miskolc - Az Észak-Magyarország szerdán mutatja be a legeredményesebb Borsod-Abaúj-Zemplén megyei vállalkozásokat rangsoroló magazinját.

Tizenhét éve jelent meg az Észak-Magyarországban az első, megyei cégeket listába szedő TOP 100, s az eltelt idő alatt rengeteg változáson ment keresztül a kiadvány. Egy valami azonban változatlan: a listán (pontosabban a három listán) szereplő megyei székhelyű vállalkozások teljesítményére méltán lehetünk büszkék.

A gazdasági életben végbemenő változásokat jól tükrözi, hogy minden évben van változás ezekben a rangsorokban, de egy szűkebb kör állandó részese az elitnek. A három mutató szerinti legnagyobbak közé 2015-ben összesen 152 társaság, illetve társaságcsoport került, köztük 20 olyan, melyek az előző évben nem szerepeltek a megyei élvonalban. Ugyanakkor 59 vállalkozás nevét mindhárom listán megtaláljuk. Hogy mely vállalkozások alkotják aktuálisan megyénk gazdasági elitjét, az szerda délután kiderül.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában