Helyi közélet

2016.11.09. 15:13

Embercsempészetről a szabadegyetemen Miskolcon

Miskolc - Szerda délután 4 órától a népvándorlás is témája lesz a Bűnmegelőzési Szabadegyetemnek Miskolcon.

Miskolc - Szerda délután 4 órától a népvándorlás is témája lesz a Bűnmegelőzési Szabadegyetemnek Miskolcon.

Újabb kurzussal folytatódik Miskolcon a Bűnmegelőzési Szabadegyetem. Ezúttal a népvándorlás és az embercsempészet témakörét járják körbe az előadók.

Fontos témákról

A Miskolci Egyetem Felnőttképzési Regionális Központja, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Bűnmegelőzési Alapítvány közös szervezésében Bűnmegelőzési Szabadegyetemi előadás-sorozatot indított 2016 októberében „Migráció – emberkereskedelem – terrorizmus határokon át” címmel.

A négy alkalomból álló előadás-sorozat soron következő része november 9-én 16 órától kezdődik a Miskolci Egyetem Felnőttképzési Regionális Központjának Miskolc-termében. A harmadik epizód címe a népvándorlás, melyen a résztvevők két előadást hallgathatnak meg a téma szakértőinek tolmácsolásában: 1. Az illegális migrációs útvonalak változásai, az illegális migráció ellen alkalmazott intézkedések. Előadó: Dr. Balázs László ezredes, az Országos Rendőr-főkapitányság Határrendészeti Főosztály vezetője. 2. Embercsempészet – 2015. A felderítés és nyomozások tapasztalatai a déli határon. Előadó: Juhász-Bóka László alezredes, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Migrációs Osztály vezetője.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában