Helyi közélet

2016.10.23. 18:55

Megvannak az Év autói!

Miskolc - Öt héten át kerestük nyolc kategóriában a kedvenc modelleket.

Miskolc - Öt héten át kerestük nyolc kategóriában a kedvenc modelleket.

Autós berkekben mindig izgatottan várják, hogy melyik modell nyeri el a megtisztelő az Év autója címet, amelyet autós szakújságírók szavazása alapján osztanak ki. Emellett van a világ év autója, ráadásul az autógyártásban élen járó japánok is megválasztják a maguk év autóját – hogy csak a legfontosabb szavazásokat említsük. De mennyire áll ez összhangban az autóvásárlók véleményével?

Mi megkérdeztük olvasóinktól, hogy szerintük melyek érdemlik meg az Év autója címet. Öt héten keresztül kerestük nyolc kategória szebbnél szebb, illetve jobbnál jobb autóit az Észak-Magyarország és a Borsod Online közös akciójában, és a City Hotelben pénteken tartott rendezvényen kihirdettük, hogy olvasóink szavazatai alapján melyek az egyes kategóriák legkedveltebb modelljei, a kategóriák nyertesei.

A játéknak azonban nincs vége, most arra biztatjuk olvasóinkat, hogy fotózzák le a kategóriagyőzteseket. Az Év autója szavazás első helyezettjei közül ugyanis hetet felmatricáztunk, ezeket kell felkutatni, lefotózni és beküldeni. A képeket feltöltjük az Észak-Magyarország Facebook-oldalára is, a beküldők között pedig értékes nyereményeket sorsolunk ki a játék végén.

A felmatricázott autók a legkülönfélébb helyszíneken bukkannak majd fel a következő 1 hónapban: a márkakereskedésben vagy akár a miskolci forgalomban. A helyszínekre vonatkozó részleteket folyamatosan közöljük a napilapban, illetve a napilap Facebook-oldalán.

ÉM


Miskolc - A Ford Fiesta diadalmaskodott olvasóink szavazata alapján a kisautó kategóriában.

 

Miskolc - Élmény – mindennap. Ez a két szó hűen tükrözi, hogy miért is nyerhette az Octavia a közép kategóriát.

 

Miskolc - Tökéletes arányai kortalan eleganciát sugároznak a kompakt kategória nyertesének.

 

Miskolc - Minden részletében vonzó a közép-felső és luxus kategória nyertese.

 

Miskolc - Sportautó kategóriában a szavazást a Honda NSX nyerte meg.

 

Miskolc - A Peugeot Partner nyerte el az Év autója címet a kishaszonjárműveknél.

 

Miskolc - Hódít a Suzuki S-Cross: lapunk olvasóinál is a legjobb hobbiautó lett.

 

Miskolc - A Volvo XC90-es olvasóink kedvenc szabad­időautója.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában