Helyi közélet

2016.09.25. 11:13

Teljesen megújult Tarcal főútja

Tarcal - A munkálatok során az útszakaszon új aszfalt kopóréteg készült.

Tarcal - A munkálatok során az útszakaszon új aszfalt kopóréteg készült.

Borsod-Abaúj-Zemplénben a „Komplex Útfelújítási Program” keretében a 38-as főútvonal Tarcal belterületén teljes egészében felújításra került, mely külterületén is folyatódott a Tarcal–Nyíregyháza vasútvonal vasúti átjárójáig.

A nemrégiben megtartott ünnepélyes átadáson Butta László, Tarcal polgármestere többek között ezt mondta: „A településen átvezető 38-as főútvonal nagyon rossz állapotban volt. A felújítás sürgősségét többször is jeleztük, országgyűlési képviselőnknek segítségét és támogatását kérve. 2015 év végén végre örömmel hallottuk a pozitív döntést. Köszönjük a döntéshozóknak, a kormányzatnak, a tervezőknek, a kivitelezőknek, a műszaki ellenőröknek, az út üzemeltetőjének, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. megyei és országos vezetőinek, hogy a gyorsan, jó minőségben felújított út elkészült.”

A forgalomtechnikára is

Mikesz Csaba, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. üzemeltetési igazgatója tájékoztatást adott az elvégzett feladatokról, majd kiemelte: a munkálatok során a forgalombiztonság növelése érdekében különös figyelmet fordított a Magyar Közút az útszakaszon található forgalomtechnikai elemek fejlesztésére is.

- ÉM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában