Helyi közélet

2016.08.19. 18:08

Mindenkit megszólító zenék Miskolcon

Miskolc - Céljuk az, hogy minden réteget megszólítsanak ebben a bérlet-össze­állításban.

Miskolc - Céljuk az, hogy minden réteget megszólítsanak ebben a bérlet-össze­állításban.

Változatos programmal készül a Miskolci Szimfonikus Zenekar az új évadra, amelynek keretében két bérletet hirdettek meg – hangzott el a szerdai évadnyitó társulati ülésen.

Szászné Pónuzs Krisztina, a Miskolci Szimfonikus Zenekar Nonprofit Kft. ügyvezetője a társulati ülésen egyebek mellett arról szólt, a zenekar még a bérletes szezon októberi kezdése előtt hétszer koncertezik. Ebben a hónapban Nyírbátorban a Zenei Napok zárókoncertjén muzsikálnak, majd az edelényi kastélyban és a miskolci Zenepalotában is adnak hangversenyt. A szeptembert Aperitif-koncerttel indítják Miskolcon, a Szinva teraszon, majd a Diósgyőri várban játszanak.

Gál Tamás, a zenekar művészeti vezetője az évadnyitón elmondta: két bérletsorozattal vágnak a szezonnak. A Tűzvarázs nevezetű bérlet keretében hét koncertet hallhat a közönség, míg a Hangforrás bérlet újdonsága az lesz, hogy három koncert mellé a vásárló választhatja ki a negyediket. A művészeti vezető hozzátette: folyamatosan próbálnak alkalmazkodni a miskolci közönség igényeihez, céljuk az, hogy minden réteget megszólítsanak ebben a bérlet-összeállításban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában