Helyi közélet

2016.08.06. 11:31

Kolorcity Fesztivál: Zenei csemegék és sport is lesz

Kazincbarcika - A hétvégén is színes programokkal várja a vendégeket a kazincbarcikai Kolorcity Fesztivál.

Kazincbarcika - A hétvégén is színes programokkal várja a vendégeket a kazincbarcikai Kolorcity Fesztivál.

Szombatra igazi zenei csemegét ígérnek a szervezők: Király Linda és Király Viktor lépnek fel este 8 órától a kazincbarcikai csónakázótó nagyszínpadán. Koncertjük különleges, izgalmas élménynek ígérkezik. A koncertre a belépés díjtalan.

A Király testvérek koncertje után, este 10 órától a TNT ad koncertet. Igaz, hogy a zenekar 2005 szeptemberében feloszlott, azonban a rajongók nagy örömére alkalmanként egy-egy turné erejéig közösen lépnek színpadra. Így lesz ez szombaton is, amikor olyan slágereik csendülnek majd fel, mint „Sírni tudnék”, a „Kicsi gesztenye” vagy a „Nem jön álom a szememre”.

Vasárnap délelőttre pedig sportprogramot szerveztek, reggel 9 órától rendezik meg ugyanis a Kolorfutást Kazincbarcikán. A nevezők hat, tizenegy vagy huszonegy kilométeres távon mérhetik össze erejüket. De a vasárnap este sem maradhat program nélkül: délután 4 órakor a csónakázótónál az Apacuka együttes ad interaktív, játékos, táncos koncertet. (A belépés ide is díjtalan.) Majd fél 5-kor az Alma együttes várja a gyerekeket. Ők mára a gyermekes családok első számú kedvencei lettek.

Szendrőben, a Strandréten pedig vasárnap este 7 órától az Ismerős Arcok kortárs rock­zenekart hallhatja a közönség.

- ÉM-NSZR -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában