Helyi közélet

2016.08.01. 16:12

Interjú: Gregory S

Miskolc - Béres Szabi beszélgető partnere, a Truesounds oszlopos tagja Gregory S volt, akit az idei miskolci Factory Fesztiválon is fogja pörgetni a lemezeket.

Miskolc - Béres Szabi beszélgető partnere, a Truesounds oszlopos tagja Gregory S volt, akit az idei miskolci Factory Fesztiválon is fogja pörgetni a lemezeket.

Béres Szabi: A tavalyi nyarat Ibizán töltötted, mint a magyar Burn Residency győztes, mit adott számodra a verseny, és a fehér sziget?

Gregory S: Hmmm. Ezt még mindig nagyon nehéz lenne tökéletesen szavakba önteni! Elsősorban hatalmas szakmai tapasztalatot szereztem azáltal, hogy beláthattam az ibizai partykultúra színfalai mögé. Volt szerencsém találkozni klubtulajokkal, promóterekkel és természetesen rengeteg csúcs kategóriás lemezlovassal, mint pl, Carl Cox, Vagy éppen Nick Curly. Ezen túl a legnagyobb élményt egyértelműen a sziget minden várakozást felülmúló természeti szépsége jelentette számomra. Voltak olyan napok, amikor csak jártam a kacskaringós utakat és a különféle strandokat órákon keresztül, ha úgy adódott, akkor akár teljesen egymagam is.

Béres Szabi: Milyen az eddigi évetek a Truesounds csapattal?

Gregory S: Kijelenthetem, hogy izgalmas, mint mindig. A szülinap Odd Parents-szel, a Mihai Popovicius Aetheres bulink és az Ikrek éjszakája mind nagyszerűen sikerültek, és mindezek felett a további kisebb nagyobb rendezvényeinken is sok-sok élménnyel gazdagodtunk. Ezen felül Dandyvel (Peter Makto) játszottunk Kairóban és a svájci Aarauban is. A bulikon túl a TrueSounds Music névre keresztelt kiadónk is szépen gyűjtögeti a sikereket, ha van időtök lessétek meg a kiadványainkat a beatporton.

Béres Szabi: Egyre jelentősebb produceri munkákkal jelentek meg, mit lehet ezekről tudnunk?

Gregory S: A produceri világunkban egyre inkább kezd beérni az elmúlt évek tanulása és gyakorlása. Az elkövetkező hónapokban számos megjelenésünk lát majd napvilágot ausztrál, olasz, vagy éppen berlini kiadókon. Épp az imént kaptuk meg az augusztus elején megjelenő kislemezünk összesített véleményezését, melyben olyan nevek értékelték pozitívan a leendő kiadványunkat, mint pl Sasha, vagy éppen Joris Voorn.

Béres Szabi: Nyár/Tervek?

Gregory S: A nyár elsődlegesen nekünk is a fesztiválokról és a szabadtéri rendezvényekről szól. Nemrég volt egy hajós bulink a Dunán, majd pedig a Szeged melletti Sándorfalván játszottam egy rendkívül fantasztikus open air helyszínen közel 1000 lelkes zenerajongónak. Augusztusban fellelhetőek leszünk a Sziget Fesztiválon, a B My Lake-en, több Balaton parti rendezvényen és természetesen a miskolci Factory Fesztiválon is.

Béres Szabi: Köszönöm Geri, további sikereket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában