Helyi közélet

2016.06.14. 09:50

Helyében

<em><strong>Néhány nap múlva tisztújító kongresszust tart a jelenleg még legnépszerűbb baloldali párt. Az MSZP elnöki posztjára a jelenlegi elnök mellett hárman is bejelentkeztek a posztra. Ahol ennyien jelentkeznek pártvezérnek, ott nem kicsi lehet a gond, hiszen ha rendben menne minden, akkor miért lenne fontos másoknak, inkább ők tolják a szekeret, bármerre is tart az.</strong></em> <strong>Bánhegyi Gábor jegyzete.</strong>

Néhány nap múlva tisztújító kongresszust tart a jelenleg még legnépszerűbb baloldali párt. Az MSZP elnöki posztjára a jelenlegi elnök mellett hárman is bejelentkeztek a posztra. Ahol ennyien jelentkeznek pártvezérnek, ott nem kicsi lehet a gond, hiszen ha rendben menne minden, akkor miért lenne fontos másoknak, inkább ők tolják a szekeret, bármerre is tart az. Bánhegyi Gábor jegyzete.

A jelenlegi elnök ráadásul egy hét alatt három vereséget is szenvedett gyors egymásutánban. Tóbiás József Dunaújvárosban vallott kudarcot először azzal, nem tudtak esélyes jelöltet állítani az időközi választáson. Majd a tekintélyén esett egy óriási csorba, amikor a kudarc után lemondásra szólította fel a helyi pártelnököt, aki amolyan a fagyi visszanyal alapon visszaüzent, esze ágában sincs lemondani, még akkor sem, ha állítólag az ominózus választáson néhány száz kilométerre arrébb „tartotta az események ütőerén a kezét”.

A tekintélycsorbult elnöknek azután a tanártüntetések főszervezője is üzent egyet, nem kívánnak együttműködni ugyan a kormányzó pártokkal, de nem kérnek az ellenzékiekből sem, akik saját programjuk híján az ő farvizükön hajózva kívánnának előretörni.

Ahogy Virág elvtárs mondaná mostanában: Hát, most nem lennék a Tóbiás József helyében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában