Helyi közélet

2016.06.21. 08:48

A legjobbak közé sikerült bekerülnie a sajószentpéteri Mikó Fanninak

Miskolc, Sajószentpéter - Mikó Fanni Borsod-Abaúj-Zemplént képviseli majd a Miss World Hungary döntőjében.

Miskolc, Sajószentpéter - Mikó Fanni Borsod-Abaúj-Zemplént képviseli majd a Miss World Hungary döntőjében.

Június 11-én, Budapesten tartották a „Magyarország Szépe” (Miss World Hungary) válogatóját, amelynek végén a zsűri kiválasztotta azt a 20 lányt, akik bejutottak a július 17-én sorra kerülő döntőbe.

Az egészséges életmódot szeretném képviselni." Mikó Fanni

A legjobbak közé sikerült bekerülnie a sajószentpéteri Mikó Fanninak is.

– Online kellett nevezni, körülbelül 900-an jelentkeztek, az első szelektálás itt megtörtént, mert a Bálnában sorra kerülő személyes találkozóra már csak nagyjából 350 lányt invitáltak meg a szervezők – mondta lapunknak a 18 esztendős modell. – Ötvenesével hívtak be bennünket, többek között megnézték a kifutón való mozgást, aztán szavaztak a zsűri tagjai.

A következő körbe 60-an jutottunk be, ekkor került sor az elbeszélgetésre, amelyen különböző kérdésekre kellett válaszolni. Mivel már van némi tapasztalatom, és sok munkát befektettem úgy az edzések, mint az étkezés terén, reméltem, hogy bekerülök a legjobbak közé. Örültem, amikor kimondták a számom, és aztán a nevem.

Fanni elárulta, amikor az kérdezték tőle, hogy mi az érdeklődési területe, mik a céljai, akkor úgy fogalmazott, hogy az egészséges életmódot szeretné képviselni, népszerűsíteni, ennek fontosságát hangsúlyozná, különösen a fiatalok körében.

A lisztet kizárta

– Régóta sportolok, általános iskolában kézilabdáztam, atletizáltam, mostanság lovagolok, és konditerembe is járok, ami elengedhetetlen – folytatta Mikó Fanni, akit arról is kérdeztünk, mit szabad étkeznie?

– A reggelim általában zabkása áfonyával, halat is sűrűn eszem, viszont a lisztet teljesen kizártam az étrendből, inni vizet szoktam, valamint saját készítésű zöld teát. Nagyon szeretem a Sacher-tortát, de egy évben csak egyszer engedhetem meg magamnak, a születésnapomkor.


Névjegy

Név: Mikó Fanni

Született: 1997. szeptember 3.

Születési hely: Miskolc

Lakhely: Sajószentpéter

Iskolái: Pécsi Sándor Általános Iskola (Sajószentpéter), Herman Ottó Gimnázium (Miskolc)

Modellkedés kezdete: 2014

Eddigi nagyobb munkái: Kína (2014. december–2015. március), Törökország (2015. május–június), Ciprus (2015. június)

Az Egyesült Államok

A fiatal modell már dolgozott a Casio cégnek, szerepelt a cég katalógusának címlapján, de feltűnt szemüveg-, sportfelszerelés- és fehérneműreklámban is. – Igazából nincs kedvenc területem, nyitott vagyok minden témára, stílusra. Persze, aki ebben a szakmában van, álmodozgat, én is, hogy egyszer az Egyesült Államokba mehetek, s a Victoria’s Secret-nek dolgozhatok, ahogyan Mihalik Enikő – tette hozzá Mikó Fanni, megjegyezve: családja, barátai, ismerősei támogatják, ami sokat jelent neki. A döntőt – amelyet megelőz egy két hetes tábor – nagyon várja Fanni:

– Természetesen izgulok egy kicsit, hogy mi vár rám, remélem, minden rendben lesz. A versenyen megszokott a közönségszavazás, előre is megköszönöm, ha a megyéből kapok majd voksokat, bízom benne, hogy minél többet…

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában