Helyi közélet

2016.05.03. 20:33

Emlékkirándulás az arlói motoros-találkozón

Arló, Ózd - Az Easy Wanderers Motoros Baráti Kör hagyományos találkozójára ezúttal is több száz vendég érkezése várható.

Arló, Ózd - Az Easy Wanderers Motoros Baráti Kör hagyományos találkozójára ezúttal is több száz vendég érkezése várható.

Péntektől vasárnapig az arlói Suvadás Liget lesz a fő helyszín, de a motorosokat a hétvége folyamán több környező településen is látni lehet majd. A korábbi városi felvonulás ezúttal elmarad Ózdon, ehelyett egy emlékkirándulást tartanak a szervezők. Szombaton délelőtt fél tizenegykor indul a karaván Arlóból, majd Borsodnádasd, Balaton Bélapátfalva, Szilvásvárad, Dédestapolcsány, Sáta, Lénárddaróc, Farkaslyuk és Ózd érintésével térnek vissza a táborba. A közel száz kilométeres túrával Barta Bélának és Tengely Lászlónak kívánnak emléket állítani.

A vendégeket egyébként már pénteken délutántól fogadják, este pedig egy jó hangulatú szalonnasütés szerepel a programban. Szombaton a kirándulás után, több helyi rock zenekar szórakoztatja majd a kétkerék szerelmeseit a Súvadás Liget szabadtéri színpadán.

ÉM-ME

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában