Helyi közélet

2016.02.04. 19:48

Változás a MIVÍZ vezetésében

Miskolc - A Miskolc Holding Zrt. február 4-től Nagy Miklóst nevezte ki a MIVÍZ Miskolci Vízmű Kft. élére.

Miskolc - A Miskolc Holding Zrt. február 4-től Nagy Miklóst nevezte ki a MIVÍZ Miskolci Vízmű Kft. élére.

Az új ügyvezető korábban a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzati Vízmű Zrt.-t irányította, vezető volt a Debreceni Vízmű Zrt., és a TiszaSzolg 2004 Kft.-ben, dolgozott a TVK Rt. stratégiai beruházásainál és ugyanitt az energiaszolgáltatás területén. A miskolci születésű szakember a Miskolci Egyetem Gépészmérnöki karán – akkor még Nehézipari Műszaki Egyetemen – szerzett oklevelet, tagja a Magyar Hidrológiai Társaságnak.

Üszögh Lajos a továbbiakban a MIVÍZ Kft. általános igazgató-helyetteseként látja el a céggel kapcsolatos feladatokat. Ennek oka, hogy a MIVÍZ korábbi ügyvezetője a Miskolci Egyetem konzisztóriumának lett delegált tagja, és jelezte a tulajdonos Miskolc Holding Zrt. vezetése felé, hogy konzisztóriumi kinevezésével egy időben lemond ügyvezetői tisztségéről megnövekedett feladatai miatt. A konzisztórium tagja a rektor és a kancellár, három tagot pedig Balog Zoltán miniszter delegált az intézmény gazdasági-társadalmi környezete, az intézmény és a hallgatói önkormányzat javaslatára, ők díjazás nélkül látják el feladataikat.

- Pásztor Imre, Kommunikációs- és PR vezető, Miskolc Holding -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában