Helyi közélet

2016.02.11. 13:06

Körözött személyt fogtak szerdán Borsodban

Miskolc, Tiszaújváros, Kazincbarcika, Encs - Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2016. február 10-én történt rendőrségi eseményeiből.

Miskolc, Tiszaújváros, Kazincbarcika, Encs - Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2016. február 10-én történt rendőrségi eseményeiből.

Tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság R. Zsolt 26 éves helyi lakossal szemben. Az eljárás alá vont személyt 15 óra 30 perc körüli időben az egyik kazincbarcikai áruházban egy palack szeszes ital eltulajdonítása közben érték tetten az üzlet biztonsági őrei, akik a rendőrök kiérkezéséig visszatartották a tolvajt. A szabálysértőt a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.

A tiszaújvárosi rendőrök további egy személlyel szemben a távoltartó határozat szabályainak megszegése szabálysértés elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Ideiglenes megelőző távoltartást a miskolci egyenruhások egy férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt.

A fenti eseteken túlmenően az encsi járőrök egy elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további 10 esetben jutott a rendőrség tudomására.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában