Helyi közélet

2016.02.28. 10:56

Interjú: Metzker Viktória

Miskolc - Béres Szabi beszélgető partnere a bájos Metzker Viktória volt, aki néhány nappal ezelőtt lezajlott Ballantine s Music Awards-on a mainstream kategória győztese lett, a közönség szavazatai alapján.

Miskolc - Béres Szabi beszélgető partnere a bájos Metzker Viktória volt, aki néhány nappal ezelőtt lezajlott Ballantine s Music Awards-on a mainstream kategória győztese lett, a közönség szavazatai alapján.

Szabi: Milyen érzés,hogy a közönség téged választott meg győztesnek?

Metzker Viktória: Tavaly ugyanebben a kategóriában dobogós helyezést értem el, idén pedig sikerült megnyernem, aminek nagyon-nagyon örülök és ezúton is szeretném megköszönni mindenkinek a támogatást. Egy tipikus férfi szakmában amikor felhívnak a színpadra mint győztes, az egy remek érzés. Idén is igyekszem mindenhol a maximumra törekedni és kiszolgálni a mindig lelkes közönségemet.

Szabi: Hogyan telt az elmúlt fél éved?

Metzker Viktória: Legtöbb időmet a fellépések tették és teszik ki, így a közeljövőben lesz Budapest, Kolozsvár és Ljubljana, de itthon is igyekszem az ország minden szegletébe eljutni. Amíg néhány éve szinte csak külföldön játszottam, addig ez az arány mostanra megváltozott és több az itthoni fellépésem, aminek kifejezetten örülök, hiszen nagy élmény hazai publikum előtt zenélni. Minden régióban van már egy kialakult közönségem, ami nagyon klassz érzés.

Szabi: Tervek?

Metzker Viktória: Zenei fronton érkezik majd egy önálló megjelenés,a tárgyalások már folyamatban vannak, viszont többet egyenlőre nem szeretnék erről elárulni. Amikor saját zene várható, mindig együtt dolgozom producerekkel, akik megvalósítják az elképzeléseimet. Az ötleteim megvannak mit és hogyan szeretnék, a többit pedig közösen összegyúrjuk. Most kicsit ugyan más lesz az irány, hiszen az én hangom lesz hallható a dalban. 8-9 évvel ezelőtt már jöttek ki olyan nóták pl. Náksi Attival, Dj Juniorral, ahol vokáloztam, így jelenleg is hasonlóra készülünk Dj Newl-lal, aki amolyan ghost producer titulusban lesz benne a zenében, amúgy teljesen önálló Metzker Viktória dal lesz, amit csatolni szeretnénk a nyári balatoni rezidenciámhoz amely még titok, hogy hol lesz, de áprilisban erre is fény derül. Tervben vannak a nyári fesztiválok, ahol mindig élmény játszani a több ezres közönségnek, de tavasszal még Miskolcon is találkozhatunk.

Szabi: Köszönöm Viki,további hangos sikereket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában