Helyi közélet

2015.12.30. 18:27

Esküvői kiállítás és vásár Miskolcon

Miskolc - Tizennegyedik alkalommal rendezik meg a kiállítást és vásárt az ITC székházban.

Miskolc - Tizennegyedik alkalommal rendezik meg a kiállítást és vásárt az ITC székházban.

Az esküvői kiállítás és vásárt január 23-24-én tartják meg ezúttal is az ITC székházban. Az esemény ismét a „legek” kiállítása lesz, hisz a régió legnagyobb médiabirodalma és az ország legtöbb esküvői kiállítását megszervező cég Miskolc legismertebb kiállítási helyszínén az északi régió legnagyobb esküvői kiállítását rendezi.

Érdemes megvárni minden B.-A.-Z. megyében esküvőre készülőnek ezt a hétvégét minden esküvőhöz szükséges döntéssel. A rengeteg különböző kiállító mellett minden eddiginél több esküvői ruhaszalon várja a látogatókat. Hogy csak egy-két gyors példát említsünk: ha egy menyasszony az összes megjelenő szalon valamennyi ruháját szeretné felpróbálni közel egy hétbe tellene, akkor is, ha folyamatosan csak ezt tenné. Íme néhány márka a különböző ruhaszalonoknál: La Sposa, Atelier Diagonal, Colet, Mori Lee, Pronovias-San Patric, Ronald Joyce, Cosmobella, Amélie, Annais, Jola-Moda, Cecília Design, Enzoani, Blue by Enzoani, Modeca, Benjamin Roberts, Tia Bridal, Patrizia Ferrara.

A szervezők célja több mint egy évtizede változatlan: hosszú-hosszú utánajárások helyett a teljes esküvő leszervezhető legyen ezen a két napon.

2012-től ez a kiállítás ad otthont az Álompár-választásnak, ahol rendkívül értékes nyeremények kíséretében választják meg az év álompárját. A versenyre való nevezésről, szavazásról és az „élő” döntőről információt az Észak-Magyarország hasábjain találhatnak majd. Naprakész információk a www.eskuvoiiranytu.hu oldalon találhatók.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában