Helyi közélet

2015.11.25. 16:46

Interjú: Kiss Ramóna

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere Kiss Ramóna színésznő volt, aki mesélt miskolci élményeiről és jövőbeli terveiről is az olvasóknak.

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere Kiss Ramóna színésznő volt, aki mesélt miskolci élményeiről és jövőbeli terveiről is az olvasóknak.

Szabi: Nem először jársz Miskolcon, hiszen az "Estére szabad a kecó avagy londoni szextett" c. előadást (is) már másodjára hoztátok el a Művészetek Házába. Milyen emlékeid vannak a várossal kapcsolatban?

Kiss Ramóna: Szeretem Miskolcot, hiszen többször is jártam a városban mind fellépni, mind pedig kikapcsolódás céljából. A tavaszi előadást követően, ismét telt ház fogadott bennünket a Művészetek Háza színháztermében, ami nagy öröm számomra. Kedvesek és nyitottak a miskolci emberek, így mindig sok-sok élménnyel gazdagodva hagyom el a várost, viszont nem is olyan sokára december 19-én újból találkozhatunk, ugyanis a The Grease musical lesz látható a Generali Arénában, aminek egyébként október 16-án a SYMA Rendezvényközpontban volt a premierje, szintén a Bánfalvy Stúdió prezentálásában.

Szabi: Visszatekintve, milyen éved volt idén?

Kiss Ramóna: Idén volt két bemutatóm, egy musical és egy prózai darab aminek nagyon örülök, és a visszajelzések alapján nagyon jól sikerültek. Nem mehetünk el a Barátok közt mellett sem, mely az én „anyaszínházam”. A sorozat 17 éves, én pedig 14 éve vagyok a csapat tagja, ami egy igazi nagy család. A karakterem a Barátok köztben "Zsófi", aki épp terhes, szóval most ez teszi ki a forgatások mindennapjait, illetve folyamatosan mennek a már működő előadások, de persze a családra és barátokra is hagyok időt.

Szabi: Tervek?

Kiss Ramóna: idén még folytatódik a pörgés, a jövő év elejét viszont pihenéssel fogom kezdeni. Azután pedig ugyanúgy megy tovább a színház, és a Barátok Közt forgatása. Tavasszal elkezdődik egy új próbaidőszak az életemben, ez viszont egyelőre legyen még titok...

Szabi: Köszönöm a beszélgetést, további sikereket!

Kiss Ramóna: Köszönöm Szabi!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában