Helyi közélet

2015.10.23. 08:03

Két sérült a négyes ütközésben Miskolcon

Miskolc - Személyi sérüléssel végződött az a közlekedési baleset, ami Miskolcon történt csütörtökön este a Király utcán.

Miskolc - Személyi sérüléssel végződött az a közlekedési baleset, ami Miskolcon történt csütörtökön este a Király utcán.

A Hadirokkantak útja kereszteződésnél az Ady Endre utca irányába tartó sávoknál váltott a közlekedési lámpa zöldre, egy Suzuki Swift indult volna elől, mögötte egy Volkswagen Passat, amikor az azt követő Hondába csapódott hátulról egy Ford Escort. Az ütközéstől beindult a "láncreakció", a Honda alaposan felkenődött a Passat farára, a Volkswagen pedig az első Suzukiba koccant.

A helyszínen szerzett információink szerint két sérültje van a balesetnek, a Passat és a Ford vezetőjét szállították kórházba a mentők.

Az anyagi kár tetemes, a Honda totálkárosra tört elől-hátul, a Ford eleje alaposan felgyűrődött, a VW-ben és a Suzukiban kisebb a kár.

A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában