Helyi közélet

2015.10.21. 16:41

Megújult és modern környezetben Tokajban

Tokaj - Kedden délelőtt hivatalosan is átadták a több mint 18 millió forintból felújított B.-A.-Z. Megyei Kormányhivatal Tokaji Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályát.

Tokaj - Kedden délelőtt hivatalosan is átadták a több mint 18 millió forintból felújított B.-A.-Z. Megyei Kormányhivatal Tokaji Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályát.

Az avatáson dr. Lukács Irén, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal főigazgatója elmondta, „Az integrált rendszer kereteinek megteremtése a foglalkoztatási szolgálat infrastruktúrájának fejlesztésével” címet viselő kiemelt projekt keretében országosan 56 járási hivatal foglalkoztatási osztályán valósult, valósul meg a modernizáció, az ügyfelek színvonalas fogadásának és ügyintézésének a feltétele.

Megyénkben három járási hivatal esetében – Sátoraljaújhely, Tokaj és Tiszaújváros – már befejeződött a beruházás, és további három járási hivatalban – Mezőcsát, Gönc és Putnok – a közeljövőben készülnek el a munkálatokkal.

Akadálymentes ügyfélfogadó iroda

A beruházás megvalósításával várhatóan csökkennek a szolgáltatások minőségében tapasztalható területi különbségek, és javul a társadalmi kirekesztődéssel leginkább fenyegetett csoportok – például a megváltozott munkaképességű emberek – egyenlő szolgáltatásokhoz történő hozzáférése.

Amint a megnyitón elhangzott, 416 négyzetméter alapterületű épület átalakítása során megvalósult a komplett akadálymentesítés, megvalósult a halláskárosultak és a látássérültek megfelelő tájékoztatása.

Akadálymentes ügyfélfogadó irodát alakítottak ki, oktatótermet létesítettek, megtörtént az ügyfélfogadó irodák korszerűsítése és az informatikai hálózat fejlesztése. A projekt során beszerzett új bútorok egységes arculata, ergonómiai adottsága megfelelően szolgálja az ügyfelek kulturált fogadását, komfortérzetét.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában